Ruka Peak - Boutique Hotel & Restaurant

Ruka Peak on 12 vuotta toiminut perhevetoinen, pieni ja laadukas boutique hotelli & ravintola, Rukan kauneimmalla alueella. Ainutlaatuinen sijainti 430 metriä merenpinnan yläpuolella, luonnon suojelualueen kupessa mahdollistaa henkeäsalpaavan panorama-näkymän Peakiä ympäröivään koskemattomaan luontoon. Hiljainen ja rauhallinen sijainti, lämmin ja vieraanvarainen palvelu, laadukas ympäristö ja erinomainen ravintolakokemus ovat syitä miksi vakioasiakkaamme palaavat vuosi toisen jälkeen takaisin. Ruka Peak on oiva valinta myös yritys-, kokous- ja lomaryhmille, tarjoten yksilöllistä majoitusta ja räätälöityjä ohjelmapaketteja.

Klikkaamalla kohteen nimeä saat hinnat, tarkemman kuvauksen kohteesta ja pääset tekemään varausta.

Ahma Suite

Ahma Suite

Ahma-Suite on hoteliin tilavin ja näyttävin huone. Suitesta ovat upeat maisemat suoraan Juhannuskalliolle ja tunturiin. Huoneessa on lisäksi oma sauna ja poreamme sekä oma baari ja oleskelutila.

Kahden hengen boutique huone

Huone on sisustetu modernisti ja värimaailmaltaan yksilöllisesti. Huoneessa on upea näköala ja ulkoterassi. Lämmin palvelu mahdollistaa lähestulkoon kaikki mahdolliset toiveet ja palvelut mitä toivoa saattaa.
Poro Mini Suite

Poro Mini Suite

Huone on sisustetu modernisti ja värimaailmaltaan yksilöllisesti. Huoneessa on upea näköala ja ulkoterassi. Lämmin palvelu mahdollistaa lähestulkoon kaikki mahdolliset toiveet ja palvelut mitä toivoa saattaa.Huoneessa myös poreamme.
Villa Little Peak

Villa Little Peak

Chalet Ruka Peakin vieressä sijaitsee Little Peak, erillinen huvila, joka sopii noin 10 hengen ryhmälle.Tilat ovat jakautuneet kolmeen kerrokseen.