Chalet Ruka Peak ONLINE

Chalet Ruka Peak on kodikas ja korkeatasoinen, pieni alppityylinen HOTELLI, jossa on 8 boutique-hotellihuonetta, joista kaksi on sviittiä. Idyllinen alppi-hotelli sijaitsee Itä-Rukalla, Mastorinteiden ylä puolella,Juhannuskallion kupeessa. Hotellin ympärillä olevat LUKSUSHUVILAT sekä Chalet Ruka Peakin oma Villa Little Peak tarjoavat joustavia majoitusratkaisuja Rukatunturin " Villakylässä".

Kaikista majoituskohteista on upea näköala Rukan huipulta kohti Kuusamon kaunista luontomaisemaa. Isot ikkunat mahdollistavat vaikka revontulten ihailun talvella sisältä käsin.

Klikkaamalla kohteen nimeä saat tarkemman kuvauksen kohteesta ja pääset tekemään varausta.

Ahma Suite

Ahma Suite

Ahma-Suite on hoteliin tilavin ja näyttävin huone. Suitesta ovat upeat maisemat suoraan Juhannuskalliolle ja tunturiin. Huoneessa on lisäksi oma sauna ja poreamme sekä oma baari ja oleskelutila.
Kahden hengen boutique huone

Kahden hengen boutique huone

Huone on sisustetu modernisti ja värimaailmaltaan yksilöllisesti. Huoneessa on upea näköala ja ulkoterassi. Lämmin palvelu mahdollistaa lähestulkoon kaikki mahdolliset toiveet ja palvelut mitä toivoa saattaa.
Poro Mini Suite

Poro Mini Suite

Huone on sisustetu modernisti ja värimaailmaltaan yksilöllisesti. Huoneessa on upea näköala ja ulkoterassi. Lämmin palvelu mahdollistaa lähestulkoon kaikki mahdolliset toiveet ja palvelut mitä toivoa saattaa.Huoneessa myös poreamme.
Villa Little Peak

Villa Little Peak

Chalet Ruka Peakin vieressä sijaitsee Little Peak, erillinen huvila, joka sopii noin 10 hengen ryhmälle.Tilat ovat jakautuneet kolmeen kerrokseen.